MADE IN BRAZIL: Povestea

De la viziune la realitate

Cum am reușit să revoluționăm piața românească de articole pentru fitness în mai puțin de 2 ani, pornind de la o simplă idee. Află povestea din spatele celei mai de succes colecții ale Sugar Couture.

De la viziune la realitate

Cum am reușit să revoluționăm piața românească de articole pentru fitness în mai puțin de 2 ani, pornind de la o simplă idee. Află povestea din spatele celei mai de succes colecții ale Sugar Couture.

Viziunea din spatele noii colecții

Calitatea a fost mereu prioritatea numărul 1 pentru noi. Dar calitatea nu e suficientă. Adevărata performanță se naște în timpul antrenamentelor intense, antrenamente la care articolele obișnuite...nu făceau față.

Era timpul pentru o schimbare, iar noi ne-am asumat să o aducem. Chiar dacă asta însemna să facem un lucru pe care nu știam dacă îl vom putea duce la bun sfârșit.

De la concept la execuție

Determinați să aducem pe piața românească o colecție de articole cu adevărat premium, am călătorit în Brazilia și am colaborat cu una dintre cele mai renumite fabrici pentru a da viață ideii noastre.

Au urmat câteva luni de muncă intensă, care după lungi sesiuni de brainstorming, experimente și iterații s-au materializat în ceea ce urma să devină cea mai de succes creație a noastră.

Succesul Made in Brazil

Made in Brazil este de departe cea mai populară colecție a noastră, dovadă fiind cele câteva mii de comenzi onorate, mesaje de apreciere primite din partea comunității, apariții TV și interacțiuni offline.

Dar dincolo de orice, procesul din spate a reprezentat pentru noi o oportunitate de a învăța o serie de lecții valoroase, pe care le vom transpune în toate creațiile viitoare.

Cum am reușit?

În spatele succesului Made in Brazil se află luni întregi de muncă, o cercetare riguroasă, nenumărate experimente și o echipă întreagă de oameni dedicați.

Am pornit de la o serie de probleme

Înainte de Made in Brazil, probabil că te obișnusei cu...
❌Materiale care restrâng mobilitatea
❌Iritații în zona coapselor
❌Materiale see-through
...și lista poate continua.

De ce am ales Brazilia?

Industria textilă din Brazilia este una dintre cele mai dezvoltate și inovatoare din lume, iar produsele sale sunt apreciate pentru calitatea lor superioară și designul unic.

În domeniul athleisure, Brazilia a reușit să creeze un stil unic care combină confortul și funcționalitatea echipamentelor sportive cu eleganța și rafinamentul hainelor de zi cu zi.

O nouă țesătură

Țesătura Platinum concepută special de Sugar Couture în Brazilia este o piesă vestimentară excepțională care a fost creată pentru a-ți strânge și modela corpul într- un mod unic și confortabil. Această țesătură premium este finisată cu platină, astfel încât să beneficiezi de un material respirabil, moale și ușor.

Țesătura Platinum îmbunătățește și conturează formele tale, oferindu-ți un look impecabil și o ținută demnă de o adevărată divă.

Prietenoase cu mediul înconjurător și cu pielea ta

Vopsea non-toxică

Cele 11 culori și nuanțe din colecția Made in Brazil sunt obținute folosind vopsea non-toxică, prietenoasă cu mediul încojurător.

Materiale reciclabile

Fibrele folosite în țesătura Platinum sunt obținute din materiale 100% reciclabile.

O combinație unică de materiale și proceduri de fabricație

Țesătura folosită în colecția Made in Brazil a fost concepută special pentru Sugar Couture în Brazilia, fiind obținută printr-un mix de materiale și proceduri inovative.

Respirabilitate ridicată

Elasticitate sporită

Proprietăți antibacteriene

Uscare rapidă

Fabricat în România

Cu toate că materialul provine din Brazilia, toate articolele din colecția Made in Brazil sunt fabricate în România, la Târgu Mureș. Fabrica cu care colaborăm este partener producător al mai multor organizații sportive importante din România, printre care se numără și prestigiosul Comitet Național Olimpic, Federația Română de Atletism, Federația Română de Baschet și Federația Română de Tenis.

Descoperă Made in Brazil