Informații de livrare

Politica de livrare

Toate comenzile plasate pe site-ul Sugar Couture vor fi livrate prin intermediul GLS România.

Articolele disponibile sunt livrate, de regulă, în 1-3 zile lucrătoare. Comenzile cu articole indisponibile care se fac pe comanda vor fi livrate într-un termen de 7 - 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, in functie de * distanta, de momentul plasării comenzii în zile lucrătoare sau libere și de condițiile meteorologice ce afectează transportul firmelor de curierat.

Pot aparea intarzieri in lunile Full Sezon, perioadele de Concediu ( iunie - august) perioadele de inainte de Sarbatori, perioadele de Campanii si Oferte Active, perioadele de Black Friday sau orice alte tipuri de evenimente care pot duce la intarzierea fluxului de executare, creare si procesare comenzi. 

Comenzile internaționale vor fi livrate într-un termen de 3-11 zile lucrătoare în funcție de adresa destinatarului.

Termenul de livrare poate fi influențat de condițiile meteorologice, perioada anului, programul companiei de curierat sau distanța de livrare.

Sugar Couture își rezervă dreptul de a anula orice comandă și de a restitui contravaloarea acesteia fără a invoca un motiv explicit.


Taxa de livrare

Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 350 lei taxa de livrare este de 18 lei. Pentru comenzile ce depășesc 350 lei oferim livrare gratuită.


Expedieri internaționale

Expedierea comenzilor internaționale se va face prin intermediul GLS, astfel că livrarea se poate face în toate țările din UE acceptate de aceștia. Consultă lista cu țările disponibile pentru livrare accesând acest link.

Lista țărilor acceptate pentru expedieri internaționale

Întrebări frecvente

Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai? Verifică ghidul nostru de ajutor accesând acest link.

Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, ne poți contacta folosind formularul de contact.