Despre noi

Home / Despre noi

Povestea noastră

Sugar Couture este un  brand românesc, creat în Transilvania, care a pornit cu confecționarea și livrarea a șapte modele de tricouri  și a ajuns astăzi să confecționeze toate tipurile de îmbrăcăminte. Sugar Couture este visul unei tinere fete iubitoare de fashion, de cumpărături, care și-a găsit scopul prin intermediul acestui brand. Este o afacere mamă-fiică, în care totul este făcut cu foarte multă iubire, pasiune, recunoștință față de cliente și bucurie. De la prima noastră comandă livrata, am ajuns să expediem cu drag în toată Europa.

Cele trei slogane Sougare Couture, fac parte din misiunea noastră și din integritatea brandului.

“Happy girls are the prettiest” – Prin intermediul acestui slogan, dorim să livrăm fericire, bucurie și încredere în sine în momentul în care clientele ne poartă ținutele.

“Clothes won’t change the world. The women who wear them will.” – Singura schimbare din lume vine de la tine, indiferent de ceea ce porți. Prin acest mesaj, dorim să încurajăm femeile să fie autentice, sigure pe ele și fericite.

“Personal Style always wins” – Întotdeauna stilul tău personal va câștiga și va fi cel mai apreciat fiindcă vine din sufletul tău.

PRODUCȚIE PROPRIE

Produsele noastre sunt confecționate în Transilvania, România, mai exact la Târgu Mureș. Lucrăm foarte mult cu French Terry, un bumbac de calitate înaltă, cu o textură moale și foarte plăcută. Astfel, reușim să creăm ținute confortabile, feminine, sexy și foarte practice.

Sus
Coșul tău
Închide

Niciun produs în coș.